szeptember 25, 2019

Ecset, toll, önismeret

Gondolkodtál már azon, miként van jelen életedben a családod története, felmenőid tapasztalatai? Érdekel, hogy miért alakulnak úgy kapcsolataid, ahogy? Foglalkoztatnak a szerelem, az elengedés, elfogadás témái? Szereted az irodalmat, szívesen kipróbálnád magad egy izgalmas alkotófolyamatban?

Ha a fenti kérdések bármelyikére igen a válaszod, szeretettel várunk 7 alkalmas művészet- és irodalomterápiás csoportunkba!

Az alkalmakon Grecsó Krisztián Harminc év napsütés c. kötetének egy-egy novellájából kiindulva, azt különböző képzőművészeti technikákkal feldolgozva járunk körbe olyan témákat, mint a családi történetek, titkok, szerelem, párkapcsolat, felnőtté válás, emlékezés, elengedés. A csoportban lehetőséged nyílik jobban megismerni önmagad, és egy támogató, elfogadó közegben átgondolni, ami téged foglalkoztat a témákkal kapcsolatban. A csoporttagok által új szempontokat, perspektívákat kaphatsz, olyan módon tekinthetsz rá az életedre, amire egyedül nem lenne lehetőséged. A különböző művészet- és irodalomterápiás technikák pedig kimozdítanak a megszokott látásmódodból és működésedből, ezáltal is egy magasabb szintre emelve az önismereti munkát.

A csoportot Jakobovits Kitti pszichológus, irodalomterapeuta és Molnár Berta Eleonóra művészetterapeuta, coach vezetik.

A csoport zárt jellegéből adódóan a kezdés után már nem lehet bekapcsolódni, valamint a résztvevőket hiányzáskor is terheli a díjfizetési kötelezettség. A csoport létszáma korlátozott (minimum 6, maximum 10 fő).

A foglalkozásokon való részvételhez semmilyen művészi előképzettség nem szükséges!

A 7 alkalom ára 56.000 forint (mely tartalmazza az eszközök és a terembérlés díját is).

Az első alkalom időpontja: november 8. péntek, 17:00-20:00

Helyszín: Király utca – Erzsébet körút

COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu