december 2, 2019

Női szó – irodalomterápiás önismereti csoport

Januárban 15(+1) alkalmas női fókuszú irodalomterápiás csoportot indítok Budapesten! Az alkalmak során olyan témákat érintünk, amik évezredek óta fontos szerepet töltenek be a nők életében és olyanokat, amik a modern világ fejlődésével kerültek előtérbe. Irodalmi szövegekhez kapcsolódva beszélgetünk párkapcsolatokról, barátságokról és családi viszonyokról, önbizalomról, önértékelésről, a női lét minden kimondott és kimondatlan alkotóeleméről. A csoport lehetőséget ad arra, hogy minderről őszintén beszélj egy biztonságos és elfogadó légkörben, új történeteket és nézőpontokat megismerve, és nagyfokú önismerettel gazdagodva. Hétről hétre megoszthatod a gondolataidat, véleményedet és a tapasztalataidat hasonló érdeklődésű nőtársaiddal, akik segítségével választ találhatsz a téged régóta foglalkoztató kérdésekre!

Szeretettel várom minden olyan nő jelentkezését, aki úgy érzi, dolgozna az önismeretén, szeretné tisztábban látni a lehetőségeit, döntéseit, és nyitott arra, hogy mindezt egy összetartó csoportban, irodalmi szövegek segítségével tegye!

Az első alkalom január 13-án nyitott, a második alkalomtól zárt formában dolgozunk tovább. A csoport zárt jellegéből adódóan a kezdés után már nem lehet bekapcsolódni, valamint a résztvevőket hiányzáskor is terheli a díjfizetési kötelezettség.

A csoport létszáma korlátozott (maximum 10 fő).

Helyszín: Kapcsolat Ambulancia, 1062 Budapest, Bajza utca 56. 1.em. 2. (14-es kapucsengő)

Időpontok: hétfőnként, 18:15-20:15
január 13.
január 20.
január 27.
február 3.
február 10.
február 17.
február 24.
március 2.
március 9.
március 16.
március 23.
április 6.
április 13.
április 20.
április 27.

Jelentkezés: 2020. január 3-ig a kitti.jakobovits@gmail.com e-mail címen. A tárgyba kérlek írd be, hogy ’Női szó – irodalomterápiás csoport’! A levélben írj néhány mondatot magadról, illetve egy rövid összefoglalót arról, miért szeretnél részt venni a csoporton, milyen motivációval vágsz neki a folyamatnak!
Bármilyen, a csoporttal kapcsolatos egyéb kérdéssel is fordulj hozzám bizalommal a fenti címen.

Befizetés: A nulladik, nyílt alkalom ára 3.000 Ft/fő (fizetés a helyszínen készpénzzel). A következő 15 alkalom ára összesen 75.000 Ft (5.000 Ft/alkalom). Ebből 25.000 Ft előleg befizetési határideje január 20. (az első zárt alkalom napja).

COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu