január 21, 2020

Csapatépítés kreatív írással

Kipróbálnátok valami újat? Ha az írás aktív része az életeteknek, akkor azért, ha nem, akkor azért érdemes a kreatív írásos csapatépítést választanotok! Garantáltan új élményekkel és (egymásról és önmagatokról való) mélyebb ismeretekkel tértek haza!

Mi a célja a tréningnek?

A két napos tréning célja, hogy az írást mint kifejező eszközt a lehető legtöbb oldalról közelítve felhasználjuk arra, hogy a csoporttagok minél jobban megismerjék egymást és önmagukat. A feladatok felszabadítják a csoporttagok gondolatait, segítenek megtanulni minél pontosabban kifejezni azokat, nem utolsó sorban pedig előmozdítják a kreativitást és a szubjektív gondolkodást.

Mi történik a kreatív írásos tréningen?

Különböző, vezetett és fókuszált írásos feladatok segítségével fejleszthetitek a kreativitásotokat, felfrissíthetitek az elméteket, eddig ismeretlen szituációkba helyezhetitek magatokat, ezek eredményeképp pedig az önismereten túl a társaitokhoz is közelebb kerülhettek. A tréning során találkoztok játékosabb, viccesebb és komolyabb hangvételű gyakorlatokkal is, így a folyamat egyszerre nyújt kikapcsolódást és fejlődést. A sokszor egymásra épülő, néha egyéni, néha társas írásgyakorlatokat mindig egy-egy közös felolvasás és megbeszélés követi, ami segít abban, hogy a tapasztalatokat megfelelően be tudjátok építeni a közös munkába, önmagatok és egymás teljesebb megismerésébe!

Kiknek ajánlom?

  • Írással dolgozó, foglalkozó cégeknek (szerkesztőségek, kiadók, stb), akiknek jól esne a megszokott feladatokon túl valami felfrissülés.
  • Kreatív szakembereknek, akiknek munkájuk során fontos a folyamatos megújulás és inspiráció.
  • Az írással ritkábban találkozó csapatoknak, akik szívesen kilépnének a komfortzónájukból, és tollat ragadva kipróbálnának valami újat.
  • Magyarfaktos, irodalomszakos osztályoknak, csoportoknak, akik szeretnének kicsit más irányból közelíteni az íráshoz.

Jelentkezés, ajánlatkérés

E-mailben a kitti.jakobovits@gmail.com címen. A levélben feltüntetendő fontosabb információk: 

  • a cég/szervezet/csapat neve
  • a csoport körülbelüli létszáma, összetétele (életkor, nem)
  • helyszín (van lehetőség terembérlése, de igény szerint külső helyszínen is megoldható)
  • lehetséges időpontok
  • egyéb speciális igények (a tematika bizonyos kereteken belül igény szerint személyre szabható)
2
COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu