február 21, 2020

Női szó – Márciusi irodalomterápiás csoport nőknek

Kezdd a tavaszt önismerettel! Újra női fókuszú csoportot indítok, csatlakozz te is! Az alkalmak során olyan témákat érintünk, amik évezredek óta fontos szerepet töltenek be a nők életében és olyanokat, amik a modern világ fejlődésével kerültek előtérbe. Irodalmi szövegekhez kapcsolódva beszélgetünk párkapcsolatokról, barátságokról és családi viszonyokról, önbizalomról, önértékelésről, a női lét minden kimondott és kimondatlan alkotóeleméről. A csoport lehetőséget ad arra, hogy minderről őszintén beszélj egy biztonságos és elfogadó légkörben, új történeteket és nézőpontokat megismerve, és nagyfokú önismerettel gazdagodva. Hétről hétre megoszthatod a gondolataidat, véleményedet és a tapasztalataidat hasonló érdeklődésű nőtársaiddal, akik segítségével választ találhatsz a téged régóta foglalkoztató kérdésekre!

Szeretettel várom minden olyan nő jelentkezését, aki úgy érzi, dolgozna az önismeretén, szeretné tisztábban látni a lehetőségeit, döntéseit, és nyitott arra, hogy mindezt egy összetartó csoportban, irodalmi szövegek segítségével tegye!

A csoport zárt jellegéből adódóan a kezdés után már nem lehet bekapcsolódni, valamint a résztvevőket hiányzáskor is terheli a díjfizetési kötelezettség.

A csoport létszáma korlátozott (minumum 6, maximum 10 fő).

Helyszín: Kapcsolat Ambulancia, 1062 Budapest, Bajza utca 56. 1.em. 2. (14-es kapucsengő)

Időpontok: egymást követő hétfőnként, 18:15-20:15.

Első alkalom: 2020. március 9.

Jelentkezés: a kitti.jakobovits@gmail.com e-mail címen. A tárgyba kérlek írd be, hogy ‘Márciusi irodalomterápiás csoport’! A levélben írj néhány mondatot magadról, illetve egy rövid összefoglalót arról, miért szeretnél részt venni a csoporton, milyen motivációval vágsz neki a folyamatnak!

Befizetés: A 15 zárt alkalom ára összesen 75.000 Ft (5.000 Ft/alkalom, diákoknak 20% kedvezmény). FONTOS, hogy a jelentkezés az ár felének (azaz 37.500 Ft, diákok esetében 30.000 Ft) befizetésével válik aktívvá. Az előleg visszafizetésére nincs lehetőség.

Bármilyen, a csoporttal kapcsolatos egyéb kérdéssel is fordulj hozzám bizalommal a fenti címen! Várlak szeretettel!

Kitti

2
COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu