március 13, 2020

Segítő csoport segítő szakmabeliek számára

Ki segít a segítőnek? Sokszor érzed úgy, hogy munka után egyedül maradsz a sok felgyülemlett érzelemmel? Hogy “hazaviszed” a munkát? Hogy nincs kivel megbeszélned, hogy nehéz az egész napos másokról való gondoskodás? Csatlakozz a csoporthoz, ahol most egymást tartjuk meg, és segítünk levenni a válladról a terheket, hogy utána újra könnyedén térj vissza a segítő hivatásodhoz!

Emlékszel még, miért szerettél bele a szakmádba? Mi volt az, amiért azt választottad hivatásul, hogy másokon segítesz? A csoporton megerősítheted ezeket a motivációidat, vagy ha eltávolodtál tőlük, segítünk visszatalálni!

A csoport minden segítő szakmában dolgozó (pszichológus, gyógypedagógus, óvodapedagógus, stb.) számára nyitott. Nem szakmai szupervízió, és nem esetmegbeszélő. inkább a saját mentális egészségmegőrzés, a kiégésmegelőzés és a lelki fejlődés a cél.

Hogyan fogjuk alkalmazni az irodalomterápiát?

Minden alkalmon olvasunk majd egy (vagy több) szöveget közösen, amihez kapcsolódva aztán beszélgetünk az egymáshoz és az olvasottakhoz fűződő érzéseinkről, gondolatainkról, tapasztalatainkról. Ezt időnként kiegészíthetik majd kreatív írásos vagy különböző asszociációs (pl. Dixit) feladatok.

A következő időpontok:

április 17. 17:15-20:15
május 8. 17:15-20:15

Helyszín: Kapcsolat Ambulancia, 1062 Budapest, Bajza utca 56. 1.em. 2. (14-es kapucsengő)

Egy 3 órás alkalom ára: 4500 Ft/fő. (Fizetés a helyszínen.) A csoport nyílt, tehát bármelyik alkalomra lehet csatlakozni attól függetlenül, hogy részt vettetek-e korábbin.

Bejelentkezés: Az adott időpont előtti nap éjfélig a kitti.jakobovits@gmail.com e-mail címen. A tárgyba kérlek írd be, hogy ‘Irodalomterápiás segítő csoport gyógypedagógusoknak’ és az adott dátumot. Ha többre szeretnél egyben, természetesen elég egy üzenetben leírni őket. Bármilyen, a csoporttal kapcsolatos egyéb kérdéssel is fordulj hozzám bizalommal a fenti címen.

COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu