szeptember 29, 2021

A könyvespolcod pszichológusszemmel – Országos Könyvtári Napok

2021. október 5. 17:00

FSZEK Kőbányai Könyvtár, 1105 Bp., Szent László tér 7-14.

Mi az irodalomterápia? Mit kezd a pszichológus a szövegekkel, mit árulhatnak el rólunk a meghatározó olvasmányélményeink és hogyan lehet terápiás az olvasás? Irodalomterápia – A könyvespolcod pszichológusszemmel címmel megjelent könyve kapcsán beszélgetünk Jakobovits Kittivel arról, hogy miért szeretünk egyáltalán olvasni, miről is szól az irodalom és a pszichológia kapcsolata, és hogyan gondolkodhatunk pszichológusszemmel a könyvekről.Beszélgetőtárs Sóron Ildikó FSZEK régióvezető, biblioterapeuta. Jakobovits Kitti pszichológus és irodalomterapeuta, a Magyar Irodalomterápiás Társaság tagja. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológia szakán és a Pécsi Tudományegyetem Biblioterapeuta szakirányú továbbképzésén végezte.

A részvétel szabályai:
A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a kiss.attila@fszek.hu e-mail címen a résztvevők számának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze.

A rendezvényen a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet 6/C. § alapján kizárólag védett személyek vehetnek részt, illetve a 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Védettségi igazolvány szükséges.

COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu