augusztus 14, 2023

IRODALOMTERÁPIA ÉS ALKOTÁSLÉLEKTAN II.

12 alkalmas irodalomterápiás önismereti csoport indul az irodalom területén alkotók számára. A csoportra való jelentkezés folyamatos, a folyamat akkor indul, amikor elérjük a kellő létszámot. Az alkalmak során az alkotáslélektan által kutatott területekre – az irodalmi mű keletkezésének lélektani körülményeire, az alkotás folyamatának belső dinamikájára, az írói, művészi létezés intra- és interperszonális dilemmáira – koncentrálunk. A csoport nem íróműhely, elsősorban nem saját szövegekkel és semmiképp sem szerkesztői vagy esztétikai minőségben gondolkodunk, hanem a pszichológiai tanácsadás és az önismereti csoportok struktúrájában dolgozunk.

Csoportvezető: Jakobovits Kitti tanácsadó szakpszichológus, irodalomterapeuta, csoportvezető-jelölt (Csoportanalitikus és Kiképző Társaság), a Magyar Irodalomterápiás Társaság elnökségi tagja, az Irodalomterápia c. könyv szerzője

Helyszín: Kapcsolat Ambulancia, 1062 Budapest, Bajza utca 56.

Időpontok: csütörtökönként, 18:15-20:15.

Első alkalom: megegyezés szerint

Részvételi díj: 8.000 Ft/alkalom (4.000 Ft/óra (60 perc))

A csoportba kerülést első interjú előzi meg a csoportvezetővel, melynek díja 14.000 Ft.

 A csoport létszáma korlátozott (maximum 12 fő). A csoport zárt jellegéből adódóan a kezdés után már nem lehet bekapcsolódni, valamint a résztvevőket hiányzáskor is terheli a díjfizetési kötelezettség.

További információk és jelentkezés: rövid bemutatkozással és a jelentkezési szándék megfogalmazásával a kitti.jakobovits@gmail.com e-mail címen.

COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu