augusztus 14, 2023

Lassú nyílt csoportanalitikus önismereti csoport irodalomterápiás eszközökkel

2023 októberében indult a csoport, amihez folyamatában is be lehet csatlakozni. A csoporton az egzisztenciális pszichológia szemléletében, időnként irodalomterápiás eszközök segítségével dolgozunk. A folyamat célja az önismeret- és személyiségfejlesztés.

Csoportvezető: Jakobovits Kitti tanácsadó szakpszichológus, irodalomterapeuta, csoportvezető-jelölt (Csoportanalitikus és Kiképző Társaság), a Magyar Irodalomterápiás Társaság elnökségi tagja, az Irodalomterápia c. könyv szerzője

Helyszín: Kapcsolat Ambulancia, 1062 Budapest, Bajza utca 56.

Időpontok: keddenként, 18:15-20:15.

Első alkalom: 2023. október 3.

Részvételi díj: 8.000 Ft/alkalom (4.000 Ft/óra (60 perc))

A csoportba kerülést első interjú előzi meg a csoportvezetővel, melynek díja 14.000 Ft.

A csoport létszáma korlátozott (maximum 12 fő). A csoport határozatlan idejű, (félig) zárt, ami azt jelenti, hogy idő közben is be lehet csatlakozni, de kizárólag üresedés esetén és szintén első interjút követően. A csoport zárt jellegéből adódóan az aktuális résztvevőket hiányzáskor is terheli a díjfizetési kötelezettség. A csoportból való kilépés a szándék előre jelzésével és megbeszélésével lehetséges.

Jelentkezés: Rövid bemutatkozással és a jelentkezési szándék megfogalmazásával a kitti.jakobovits@gmail.com e-mail címen. Az első interjú időpontját és a további részleteket e-mailben egyeztetjük.  

COPYRIGHT © jakobovitskitti.hu